Salgsheste

Dallas


Dallas er 10 år gammel og en stor vallak på 168 i stang. 

I dressur går han LB/LA-øvelser og springer fint en bane på 80 cm./90 cm. Han er en fin allround hest og egner sig som en millitary hest.
Han er sød på tur og kan læsses af en person og står pænt i hestetransport. Han egner sig som både førstegangs- og rideskolehest.

Pris kun 65.000 kroner.Leon


Leon er ni år gammel og 160 i stang. Han elsker opmærksomhed og er en hest, som knytter sig meget til sin rytter. Når han først har fået tillid til sin rytter, vil han gå igennem ild og vand.
Han skal rides med blød hånd, sæde og ben. Han har ikke den store erfaring med spring, fordi vi primært har brugt ham til parter.
Han er sød på tur, kan læsses af en person og står pænt i hestetransport.
Han er passet med smed, tænder, ormekur, massør og kioprakter.

Pris kun 45.000 kroner.


Funkey Boy


Funkey Boy, også kaldt 'Funky', er en hest på 170 i stang. Han er seks år gammel og har en enorm kapacitet. Han er kommet lidt sent i gang med sin uddannelse, da han er en stor dreng, der lige have lov til at vokse færdig.


Han er god, som dagen den er lang, og har kapacitet til de høje klasser. Han er medgørlig og har nemt ved at udvikle sig. Han har en super balance i galop og trav. Han er en hest med så fantastiske kompetencer, som skal opleves.
Han kan læsses af en person og står altid pænt. Han er vant til at blive kørt ud af byen og blive redet på højt niveau.

Pris kun 250.000 kroner.